LEVERINGSBETINGELSER OG VILKÅR:

DEPOSITUM:

Ved bryllupsfotografering krever jeg et depositum på 10 prosent av den totale summen for fotograferingen. Beløpet faktureres som regel tre til fire uker før bryllupet.

BETALING:

Faktura sendes via e-post, og blir først utstedt når bildene er levert til kunden.
Ved mislykkede/tapte bilder refunderes beløpet i sin helhet, med unntak av depositum.

UTLEVERING AV BILDER:

Når bildene er ferdig behandlet vil du få tildelt eget brukernavn og passord slik at du kan logge inn og velge hvilke bilder du ønsker å bestille. Bildene leveres som digitale, høyoppløselige .jpg-filer, ferdig redigert og etterbehandlet på kalibrert skjerm. Etter bestilling vil du få tildelt en lenke med tilgang til å laste ned bildene.

LOGO OG OPPHAVSRETT:

Jeg leverer digitale bilder med alle rettigheter til privat bruk. Opphavsretten tilhører imidlertid fortsatt fotografen, hvilket betyr at bilder som publiseres digitalt og deles offentlig skal være merket med opphavsrett. Jeg leverer derfor alle bilder i to varianter, hvorav ett vil være merket med min logo, til bruk på for eksempel sosiale medier.

GENERELLE LEVERINGSBETINGELSER:

1. Alle bilder tatt av Fotograf June Elise Marlén, heretter kalt fotografen, er underlagt lov om opphavsrett og beskyttet i henhold til åndsverksloven. Det betyr at fotografen har alle rettigheter og eierskap til alle bildene.
2. Fotografen kan bruke bildene i sin markedsføring, inkludert, men ikke begrenset til: Web, portefølje, annonser og konkurranser.
3. Fotografen kan ikke bruke bilder på en måte som kan svekke kundens integritet eller virke anstøtende.
4. Fotografen fraskriver seg ethvert ansvar for mislykkede/tapte bilder.
5. Det er ikke tillatt å manipulere eller redigere bildene på noen måte uten nærmere avtale med fotografen.
6. Bildene må ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten samtykke fra fotografen.
7. Ved digital publisering og offentlig deling av bildene skal fotografen krediteres ved bruk av bilder med tydelig vannmerke/logo.